Maria Montazamis blogg 1 år!

Den 15 april förra året tryckte vi på startknappen på Marias blogg. Se bilder från året som gått, och läs en ny intervju med bloggerskan! EXTRA!! Maria hälsar även till sina bloggläsare i ett färskt filmklipp!

Vi är så glada att ha fått jobba med Maria Montazami i ett helt år, vilken fantastisk resa! Från icke-bloggare till proffs, författare och numera designer med egen shop på amelia.se

Hej Maria, hur känns det att vara en av Sveriges mest älskade bloggare? 

 – Det känns fantastiskt. När ni först fråga mig tänkte jag: vad är detta? Och jag blev lite skrämd. Men jag är jätteglad att jag började blogga. Det finns inget bättre sätt att ha kontakt med alla i Sverige och få veta vad som händer där. Tycker det är superbra, I love it!

Vilket är ditt bästa bloggminne från året som gått? 

– Tävlingarna har varit jätteucessfulla. Och bloggläsarna tycker mycket om när man tar ett kort på naturen, på stan och på miljöerna här. Jag har haft världens tur som har fått såndana bra bloggläsare! De hoppar på varann om någon är dum mot mig, och skriver till exempel: ”Stick ur bloggen, vad gör du här”. De är som en förlängd familj. Jag har ett bra förhållande med de flesta. En del har klagat på priserna på väskorna men det kanske är de som är lite yngre och jag har inte svarat på deras frågor.

Finns det några bloggläsare som du tänker på särskilt som har varit med och kommenterat från början?

– Ja, till exempel Goldheart, Bolls dotter, Camilla från Karlstad, Bettan i Uppsala, de är ganska många, vissa har jag bara förnamnet på och de är svårare att känna igen...

Har du några gemensamma läsare med dina två döttrar som också bloggar?

– Ja, jag tror vi har en del gemensamma.

Känner du prestationspress någon gång?

– Det har hänt några gånger att jag tänker; nej vad ska jag ta nu. Om jag har gjort något hemligt på dagen, kanske spelat in något hemligt... Då kan det vara svårt att veta vad man ska lägga ut för bilder.

Läser du fortfarande alla kommentarer på bloggen? 

– Ja, jag läser alla kommentarer, men jag kan inte läsa alla när jag har tävling. Då är det för många. 

Du får väldigt många besök hemma i ditt hus, vilket är det häftigaste besöket du fått? 

– Alla har varit så himla gulliga, en gång kom en ung kille ända från Piteå, och jag tänkte ”gud vad gulligt, men vad ska vi prata om?”, han bara stod här i trädgården och tittade. Alla är genuint snälla och glada, de flesta kommer med en ostkrokspåse eller några tofsar. Men nu har jag fått stränga order från min agent att inte ta emot några fler besök. Mest på grund av tävlingen för Ving där man kan vinna ett besök hos mig....Så nu blir det inga mer spontana besökare...

Allra första bilden i bloggen, 15 april 2010

Maria med bästa väninnorna Shawn och Pamela.

Vi hälsar på i Kalifornien och får följa med på shoppingtur! april 2010

Familjen Montazami hälsar på i Stockholm, juni 2010

Maria medverkar på amelias bloggmingel i Västermalmsgallerian, dec 2010

Konferencier på Julgalan dec 2010

Marie, Åsa, Lotta och Desirée från amelia träffar Maria innan showen i Globen.

Maria tipsar om väskor i amelia nr 8 2011.

Foto: fotograf kjell b persson

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!