Maria Montazami påskar runt på flott hotell!

Maria Montazami befinner sig just nu på påsksemester med familjen. De frossar i god mat och allihop verkar trivas alldeles förträffligt!

Hela familjen Montazami njuter av semester på ett hotell som har mycket att erbjuda. Hanna har hittat både en babyget och en häst att klappa på, Nicho har blivit förförd av det extravaganta brödbordet som fullkomligt svämmar över av kolhydrater, och Kamran verkar mest glad över att vara ledig! Trots att hotellet har ett enormt utbud av gottigheter saknar Maria ett hederligt påskägg fullproppat med godis.

"Jag hoppas att ni alla hade en trevlig påsk. Jag minns tillbaka när man  fick sitt påskägg som hade så fina målningar på utsidan. Svårt att hitta  här i USA så jag ska be mamma köpa 4 påskägg som säkert är på REA nu  och spara dom tills jag kommer hem."

Till Maria Montazamis blogg

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!