Ny väskkollektion av Maria Montazami

Maria Montazami är just nu på blixtbesök i Stockholm för att lansera sin nya väskollektion. Den här gången finns även armband, en plånbok och en nyckelring med i kollektionen.

- Jag är så stolt att kunna presentera en helt ny kollektion, sa Maria Montazami när hon presenterade sin väskor på torsdagens pressfrukost.

Tillsammans med sin väninnan Pamela Sanchez anlände hon till ett vintrigt Stockholm på onsdagen. Under några hektiska dagar ska hon träffa journalister och vara med i TV-programmet #AdamLive. 

- Att jag som egentligen är en vanlig fyrabarnsmor får göra det här är så roligt. Jag har ju inte varit ute i yrkeslivet på så många år. Men nu är får jag äntligen möjligheten att vara en "business woman" säger Maria Montazami ödmjukt. 

Tofsarna skapade trend

Hennes personliga favorit ur den nya kollektionen är en väska i ljust skinn. Givetvis med de numera världsberömda tofsarna.

- Jag är så glad att så många gillade den förra kollektionen. Och det var ju faktiskt flera andra designers som också hakade på tofstrenden, säger Maria som den här gången har vågat ta ut svängarna lite mer i sin design.

- Nu vågar jag tro på mina idéer lite mer.

För både kvinnor och män

I den nya kollektionen ingår även en plånbok, en nyckelring, armband och en unisexväska.

- Det är en laptop-väska som jag tänker att både män och kvinnor kan bära, säger Maria.

 Maria Montazamis nya väskkollektion

kommer ut till försäljning inom några veckor. 

 

Missa inte Maria Montazamis blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!