Maria Montazami är tillbaka

När tv-serien Svenska Hollywoodfruar återvänder i rutan får vi lära ameliabloggaren Maria Montazamis bästa vän Mindy. Kolla in när Maria och Mindy jämför sina exklusiva bilar i klippet ovan.

I den femte säsongen av Svenska Hollywoodfruar lovar Maria Montazami att bjuda på en helt ny sida av sig själv. Så här svarar hon på amelias frågor inför säsongspremiären:

”Äntlien har jag fått en riktig bästa kompis”


Vad kommer vi att få se i den här som säsongen som vi inte fått se tidigare?

– Den här gången har jag min bästa kompis Mindy med i programmet. Det är så skönt att någon att skratta tillsammans med. Tidigare har jag ju mest varit själv, men nu kan jag visa tittarna hur Maria Montazami är som BFF (Best frieds forever, red anm). En ny kul sida, hoppas jag!

Berätta om din bästa vän Mindy!
–  Alla kommer att få se hur lika vi är. Tänk att det kan finnas två personer som har levt så lika liv utan att veta om varandra. Det är som att ha en spegelbild av sig själv. Efter 46 år har jag äntligen hittat en riktig bästa kompis!

Träffar du de andra Hollywoodfruar privat någon gång?
– Nej, det har vi inte gjort. Men det betyder inte att vi inte tycker om varandra. Jag bor ju en timme utanför Los Angeles så det är lite svårt att få ihop en träff. Men det är alltid roligt när vi ses under inspelningarna.

Även med Gunilla?
– Även med Gunilla.

 

Ny lyxfru gör entré

I femte säsongen får tittarna stifta bekantskap med Hollywoodfrun Margareta Svensson som är gravid med sitt första och 81-årige sambon Seth Riggs åttonde barn. Gunilla Persson fortsätter sin kamp för att föra fram sin dotters sångtalang och så får vi följa Isabel Adrian, som väntar sitt andra barn.

”Svenska Hollywoodfruar har premiär
den 21 augusti kl 21:00 på TV3”

 

LÄS MER: Missa inte Maria Montazamis blogg

TESTA DIG: Vad kan du om Maria Montazami? Gör vårt quiz!