Maria kan vinna bloggpris

Snart är det dags för Finest Awards där Sveriges bästa bloggar, bäst klädda och bästa uteställen koras. Gå in och rösta nu på vår bloggare Maria Montazami som är nominerad i två klasser!

"Årets tv-personlighet" och "Årets nykomling i bloggvärlden", Maria Montazami har fått två tunga nomineringar i årets Finest Awards som går av stapeln på Café Opera den 2 februari. Du har nu möjlighet att gå in på deras sajt och rösta för glatta livet! Med en ny chans varje dag! Så se nu till att Maria får ännu ett pris att hänga en tofs på och ställa fram i sitt hem i Kalifornien. 

Andra nominerade på galan är Laila Bagge och Katrin Zytomierska ( Årets personliga blogg), Alexander Skarsgård och Petter (Årets bäst klädda man), Carolina Gynning och Tove Styrke (Årets bäst klädda kvinna), och många, många fler...

Gå in och rösta på Finest Awards!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!