Magnus vill göra Stockholm!

När Magnus Carlsson inte står med färgpenseln i ena handen och sandpappret i den andra - eller är ute på turné - så vill han ut och se Stockholm! På bloggen efterlyser han era bästa tips på vad man kan göra i huvudstaden. Vad har du gjort i sommar?

Vår bloggare Magnus Carlsson har jobbat stenhårt i sommar med konserter och lansering av sitt nya album "Pop Galaxy". Samtidigt ger han sitt kontor ett riktigt lyft med färg och nya möbler. Men nästa vecka har han några dagar ledigt, och då vill han ut och lufta sig i vår kära huvudstad.

Ur bloggen:

”Det är säkert många av er som varit i Stockholm – kanske hos släktingar,  på semester, skolresa eller ni kanske rentav bor här i trakterna?  Hursomhelst, jag slår vad om att ni sett mer av staden än jag gjort!! Så  nu får ni allt ge mig tips på vad jag ska ”upptäcka” här i Stockholm!Jag har ett par lediga dagar nästa vecka och tänkte göra något  ”ordentligt”. Enda regeln är att ni
INTE säger de vanligaste grejerna,  typ: Gröna Lund, Nationalmuseum eller Kaknästornet! För dom har jag  redan ”hittat” själv. Det kan vara precis vad som helst -t.ex. ett  muséum ni kanske varit på, ett fik med fantastiska bakverk eller något  annat som ni fastnat för när ni varit här.”

Gå in och tipsa Magnus!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!