Här går Liams laxermedel-prank mot mamma Laila Bagge helt fel - det här misstaget gör han inte om

Med en kamera i ena handen och en idé i andra, ja då kommer man långt. Laila Bagges son Liam Pitts har inte haft sin Youtube-kanal igång mer än en dryg månad men har redan tusentals tittare. Saker han ägnar sig åt där? Att pranka mamma Laila Bagge – ordentligt. – Det har alltid varit så, ända sen han var väldigt liten, så jag är van. Det är bara att pranksen har blivit lite värre med åren, säger Laila till amelia.se

Äpplet faller inte långt ifrån trädet. Laila Bagges son Liam Pitts gör precis som mamma succé på tv– och sociala medier. För en knapp månad sedan startade han sin egen Youtube-kanal där han får göra det han tycker är absolut roligast, att skoja med bland andra mamma Laila.

– Det har alltid varit så, ända sen han var väldigt liten, så jag är van. Det är bara att pranksen har blivit lite värre med åren, säger Laila.

Liam prankar mamma Laila Bagge

I skrivande stund har Liam 49367prenumeranter på Youtube efter endast en månad sedan starten. Fler lär det också bli med tanke på vilken succé han gör, både hos mamma som skriver om hans busiga påhitt – men också hos sina många nyvunna följare som vill se honom fortsätta göra hyss mot Laila.

– Jag tycker att det är kul att han har något som han brinner för. Han lägger ner timmar på planering, klippning av sina filmer och val av musik, säger Laila.

I den här videon tar Liam det hela ett steg extra, och kanske för långt om man skulle fråga Laila. Det börjar med att han ska bjuda henne på en överraskningsfika men pranket vänds emot honom när Laila upptäcker kameran som ligger gömd i en hylla i köket. Vad Liam inte vet är att hans mamma Laila vet om att han filmar henne, vilket slår tillbaka mot honom i slutänden.

– Du får skylla dig själv, faktiskt så prankar man inte om sånt här! På riktigt Liam, man prankar inte om sånt här, hör man Laila säga i klippet.

Vad det handlar om? Klicka på klippet om du är nyfiken.

Tycker du att Liam Pitts prank på Laila är hysteriskt roliga? Titta då in på hans YouTube-kanal för fler roliga klipp.

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

LÄS MER:

Här är David Beckham i ny kalsongreklam (vi skrattar så vi gråter!)

Här gör skådespelerskan Melissa McCarthy succé hos Jimmy Fallon – mimar till Pocahontas

Här rockar tanten loss till Beatles – försök att inte le när du ser det här klippet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!