Lär känna Hollywoodfrun Anka

amelia ställer sju närgångna frågor till Anna Anka, lyxhustrun med det fantastiska namnet, nu aktuell i nya tv-programmet "Svenska Hollywoodfruar".

– Folk har så mycket förutfattade meningar om lyxliv och jetset i Los Angeles. Jag vill visa att jag är en helt vanlig tjej som jobbar hårt och tar hand om mina barn.

Men kom igen, känner du dig inte som en lyxhustru?

– Nej, det gör jag inte. Visst, vi har privatplan och det är mycket fina hotell. Men både Paul och jag jobbar 24 timmar om dygnet. Man måste slita hårt för att tjäna pengar.

Hade ni kameror runt er hela tiden när ”Svenska Hollywoodfruar” spelades in?

– Nej, de var med ibland när vi umgicks med barnen, men jag ville inte ha dem med så mycket. Kameramännen var mest med mig när jag tränade, shoppade och sådär.

Hur har barnen reagerat?

– De är så vana vid pressen och tycker att det är kul att bli fotade. Vi har gjort home stories för media förut. Och så var vi på en modellagentur med Ethan och Nelly nyligen, faktiskt. Det var kul. Men tröttnar de så ska jag inte tvinga dem.

Varför tror du att det är så spännande att följa rika människors vardag på tv?

– Det är nog drömmen om pengar och lyx. Alla modetidningar handlar ju om det. Glamour. Fast jag drömde inte om det när jag lämnade Bjuv som 21-åring. Jag var Miss Sweden, men ung och naiv. Modellbranschen är skitig och tuff, det gäller att stanna på jorden och veta vad man vill.

Hur träffade du Paul?

– Jag var personlig tränare och när han kom var det love at first sight. Men jag var gift då, och han var inte heller ledig. Men vi kunde inte hålla oss ifrån varandra. Och nu har det gått sex år och vi har suttit ihop hela tiden!

Sista frågan då Anna, du hette Åberg förut. Hur tänkte du, anka är ju ett djur på svenska?

– Haha! Ja, och det har blivit en grej av det. Vi får alltid en massa ankor av folk. De pryder hela huset. Men jag tycker att Anna Anka ser snyggt ut på pappret. Jag har bara tre olika bokstäver, det är det inte många som har!

Vad tyckte du om premiären av tv-programmet Svenska Hollywoodfruar? Skriv din mening i Damrummet!

Anna Anka brukar få ankor i alla dess former i present.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!