Laila satsar på Let's Dance

Dansskorna i kylskåpet och smörpaketet i garderoben. Så överhettad är Laila Bagges hjärna inför sin insats i Let’s Dance. För amelia.se berättar hon om sitt hektiska liv!

Hon har synts och hörts i tv-rutan nästan varje vecka sedan förra sommaren. Först i Idol, sedan i Made in Sweden, nu i Let’s Dance. Men Laila Bagge har inga planer på att ta det lugnt. 

 – Det som driver mig är att det är så roligt. Och har jag väl bestämt mig för något så vill jag göra det till 100 procent. 

 Vi pratar med en förskyld och febersjuk Laila som har haft intensiva dagar bakom sig med inlärning av salsa, cha-cha-cha och bugg.

 – Vi fick lära in allt på fyra dagar och min hjärna är helt överhettad. Min son undrade var smöret var, då hade jag lagt det i garderoben medan dansskorna låg i kylskåpet! Haha!

 Hon stortrivs i Let’s Dance och säger att hon har dansen i blodet. Den personliga favorit-dansen är quick step, men eftersom hon och partnern Tobias fick en tiopoängare för paso doublen så ligger den också högt på listan. 

 – Att få lära sig alla de här danserna är en dröm jag haft länge, jag tog danslektioner i tonåren och min mamma har berättat att jag alltid har varit väldigt dansant och kroppslig. Till exempel brukade jag äta mackor med fötterna. 

 Nu har nya pojkvännen Niklas Wahlgren åkt ur tävlingen.

 – Det är tråkigt, såklart, säger Laila.

 Saknaden blir stor efter att programmet har avslutats, men samtidigt ser hon fram emot att få umgås med Anders Bagge och Andreas Carlsson mer. Två dagar efter Let’s Dance är slut drar Idolturnén igång. 

 – En sovmorgon vore riktigt skönt innan allt börjar igen – det har jag inte haft sedan i december.

Foto: Foto: Mikael Schulz/Agent Bauer/TV4

Laila och danspartnern Tobias Wallin är några av favoriterna i Let's Dance.

Laila om att ta kritik från Let's Dance juryn....

"I min bransch så blir man bedömd hela tiden, för låtar man skriver bland annat. Men det är ju kritiken som gör att man växer, så jag har inga problem att ta den, bara den ger någonting. Säg det gärna rakt ut på en gång, det är inget kul att höra det på omvägar i efterhand."

Se Lailas favoritdans - quick step!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 6 nr av amelia - få rengöringsborste och hudvård. Läs mer!