Kungligt bröllop i England!

Snart smäller det! Efter fredagens ceremoni får inte Kate Middleton äta skaldjur, äta upp maten på tallriken eller göra politisk karriär. Bortsett från det ser hon nog fram emot att bli en del av det brittiska kungahuset. Vi har försökt ta reda på vad som väntar härnäst.

S chefredaktör Pamela Andersson tycker till om bröllopet. 

Kate Middleton och prins William blir snart man och hustru. Kate som är uppvuxen i Reading, Berkshire kommer få offra mycket för att bli en del av det brittiska hovet. Enligt den brittiska sajten Shine får hon bland annat inte äta skaldjur, risken att bli förgiftad är för stor. Hon får heller inte inleda en politisk karriär, opartisk är det enda rätta om man ska vara en tvättäkta kunglighet. Det förväntas också av henne att sluta äta så fort drottning Elisabeth lagt ner besticken och klappat sig belåtet på magen. Det kan låta märkligt men sådana är reglerna.

amelia frågar tidningen S chefredaktör Pamela Andersson om vad hon tänker kring bröllopet och om Kates nya livssituation.

Hur kommer det bli för Kate nu?

– Kate kommer att bli en stor modeikon. Allt hon köper säljs ut efter   bara några sekunder i butikerna. Hon kommer bli stor i folks medvetande med tanke på att den mediala uppmärksamheten kommer öka.
Vad tycker du om det brittiska kungahuset?

– Det är väldigt kul att följa det brittiska hovet eftersom det inte liknar något annat!.  Jag tror att vi blev extra intresserade efter prinsessan Dianas död.  
Vad är skillnaden på det här bröllopet och Victoria och Daniels?

– Det är stor skillnad. Nu är det "bara" en prins som gifter sig, ingen tronföljare. Det  kommer dröja lång tid innan William blir kung. Victoria och Daniel hade  fest i dagarna tre medan William och Kate bara har en obligatorisk lunch  för alla gäster. På kvällen kommer det endast vara en fest för de  närmaste 300 gästerna. Victoria och Daniel är exempelvis inte bjudna.
Vad vet du om Kates brudklänning?

– Ingenting! Men jag tror att den kommer vara så långt ifrån  hennes döda svärmors klänning som såg ut som en maräng. Kates stil är  mer low key. Den påminner ganska mycket om Victorias; Sparsmakat,  elegant och klassiskt.

Tror du att den brittiska pressen har lärt sig någonting efter tragedin med Diana?

 – Jag tror inte att de har lärt sig någonting alls. Det har nog inte  hänt mycket med den brittiska pressen efter Dianas död. Kate kommer  alltid att jämföras med Diana och det är nästan oundvikligt för de är  extremt lika på många sätt, exempelvis har de klätt sig nästan identiskt vid ett flertal tillfällen. 
Vem av bröllopsgästerna ser du fram emot att se imorgon?

– Jag tycker det ska bli väldigt kul att se vad Victoria Beckham kommer att ha på sig.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!