Kommentarer får Maria att "tåra upp"

Hon läser alla era bloggkommentarer och svarar på så många hon hinner. Läs de senaste svaren från vår nya succébloggerska Maria Montazami.

Ur Marias blogg 27 apil 2010:

Hej alla mina nya bloggkompisar. 

 Hade jag haft tillräckligt långa armar hade jag gett er alla en super  kram. Vi längtar verkligen  efter att få komma hem till Sverige i  sommar. Tack för att ni gillade min klänning  och min familj. Vi är alla  ganska långa jag är 1.80 cm. Min locktång är 1  1/4" och jag använder  Moroccan Oil i mitt hår. Det gör att det blir fluffigt  och mjukt. Jenny skall kolla ebay och se om jag kan hitta Smashbox  läppstift. Hej Hanna och Julia Hopp! Jenny jag har bott i Skultuna ett  tag och det var  kul. Finne jag visste inte att min superfina  jordnöts skål kom från Finland.  Jag skall köpa en till nu när jag  kommer hem. Tycker att dom är väldigt  fina. Tack för att ni förstår att  jag inte kan svara på alla era frågor. Men jag  lovar att jag läser  alla era kommentarer och tårar upp ganska ofta. Ni är alla så  himla  snälla.

Sara är den enda som pratar flytande svenska. Hanna förstår ungefär  80%. Emma och Nicholas stink! Maja jag tycker att du valt bra  ställen att besöka när du är här. Kalifornien har så många fina ställen  utmed kusten. You can't go wrong! Sanna Kamran kommer fån Iran  och har bott här sen han var 16 år. Alva jag älskar min kamera  det är en Canon Power Shot SD 1200 IS 10.0 Mega Pixels. Mimmi jag  hoppas att HIF vinner på torsdag. Helena sluta aldrig att  drömma. Hanna Nicho hälsar tillbaka. Mandragora jag har  bott i Ängelholm och tycker verkligen det är en fin stad. Många fina  minnen. Tittii jag tror att det bästa sättet att bo här när man  pluggar är att skaffa sej roommates och då dela på bostads kostnaderna.

Sandra jag älskar alla sorters djur och då får jag ju också  säga en liten tofsvipa. De flesta tunikor som jag använder är Young  Fabulous and Broke och Hunky Dory från Sverige. Älskar även Ikea och  deras godis hörna där jag köper bilar och gele hallon. Daniella vi bodde på Talltorp i Västerås. Tack alla ni andra för allt gulligt ni  sagt. Jag läser allt men kan inte svara på allas kommentarer. Nu måste  jag tvätta innan Erika kommer så hon kan börja stryka.

Kram till er alla Maria

Maria Montazamis blogg

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!