Foto: Peter Knutson / Copyright ©Peter Knutson, All Rig

Kom på deckardrink!

Inled hösten med en läslyxig deckardrink tillsammans med Roslund & Hellström – männen bakom sommarens mest hyllade kriminalroman, ”Tre sekunder”.

De har nyss kommit ut med sin femte kritikerrosade roman om kriminal­kommissarie Ewert Grens. Som amelia-läsare har du chansen att få möta hyllade författarduon Anders Roslund & Börge Hellström, männen bakom bästsäljande kriminalromaner som ”Box 21”, ”Flickan under gatan” och nyligen utkomna ”Tre sekunder” (Piratförlaget). Böckerna har översatts till 17 språk och håller även på att filmatiseras.

Hör författarna berätta om sitt genuina engagemang för samhällets mörkaste bak­sidor och den gemensamma vägen till framgång. 

Kvällen inleds med en ny bekantskap: deckar­debutanten Kristina Ohlsson, till vardags säkerhetspolitisk analytiker på Rikspolis­styrelsen.

När, var, hur? Gå in på www.bookyourlife.se och läs mer!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 6 nr av amelia - få rengöringsborste och hudvård. Läs mer!