Foto: Copyright © 2010 Paramount Pictures. All Rights R

"Justin Bieber – Never say Never" rotar sig i hjärtat!

Följ Justin Bieber från det att han är en liten pojke till att han blir tusentals tjejers drömprins. En film som sätter igång tårkanalerna samtidigt som den lockar till skratt.

Kortfattad Twitter-recension: ”Jag älskade den! Gick därifrån inspirerad, lycklig och hög på Justin Bieber. Du måste se den.” Det lär vara enda sättet att nå igenom ljudet av skrikande tonårsflickor. Justin vem, kanske du undrar? Han är killen som kom från ingenstans och via Youtube slog igenom med dunder och brak och blev det senaste objektet för världens samlade småtjejsfrenesi.

Jag blir sällsynt uppslukad av en story som börjar med en ung singelmamma som lägger upp några videor på Youtube. Konsert-sekvenserna får mig att stampa i golvet okontrollerat och fansens reaktioner när de tilldelas biljetter utanför ger mig gåshud. Genuint fascinerande och oändligt mycket coolare än ”Idol”.

Biopremiär 23 mars 2011

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!