Just nu: Claudia Galli i Sommar i P1!

Fenomenet kärlek är ett av ämnena när Claudia Galli sommarpratar. I dag kl 13 kan du höra henne i P1! "Det kommer att pendla mellan högt och lågt, enkelt och svårt. Om upp- och nedgångar i mitt liv, min underbart kaosiga familj och mina hundar." hälsar Claudia till sina amelia-läsare!

32-åriga Claudia Galli är färsk bloggare på amelia.se och debuterar nu som sommarvärd i P1. 

Hon var en av favoriterna i årets upplaga av Let’s Dance i TV4 där  hon gick till final. Har haft roller i tv-serier som Svensson    Svensson, Tusenbröder och Skilda världar och även suttit    i Parlamentet. Ledde familjeprogrammet Bulldog i SVT  under våren. Har också varit programledare för Morgonpasset    Sommar i P3. Är utbildad hundinstruktör och problemhundskonsult.  Dessutom stolt matte till Doris och Kitty.

– Tänk att jag får leva det här livet. Det är något magiskt över  det... Jag tänker prata om min spretiga karriär som jag ibland  ifrågasätter och förvånas över. Det kommer att pendla mellan högt och  lågt, enkelt och svårt. Om upp- och nedgångar i mitt liv, min underbart  kaosiga familj och mina hundar. Eftersom jag pratar ganska fort blir det  nog en hel del annat också.

Hör programmet här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!