Foto: © 2009 Columbia TriStar Marketing Group, Inc. Al

Julia Roberts älskar sin nya film

Det är 20 år sedan hon slog igenom i lårhöga stövlar i ”Pretty woman”. Nu gör hon sitt livs roll som Liz i filmen ”Lyckan, kärleken och meningen med livet”. I nya numret av amelia kan du läsa allt om filmen!

För 20 år sedan slog hon igenom i lårhöga lackstövlar i ”Pretty woman”.

För åtta år sedan gifte hon sig med Danny Moder, och fick tre barn. 

På frågan vad som gör att hon håller sig så vacker svarar hon nyligen i en intervju:

– Dels beror det på min man Danny och dels på att jag är lycklig. Nej, förlåt, det är ju samma sak, nu upprepade jag mig.

Det är på den nivån hon är. 

Munnen är inte bara bred och leende, den är snabb och rapp också. 

Och med Danny Moder tycks hon ha skapat sin lyckliga familj. 

– Jag njuter av mitt liv, varje timme på dygnet, säger Julia som kallar sig, Danny och deras tre barn för en egen liten biosfär, och då ska man veta att biosfär är det livgivande skiktet runt jordklotet. 

En liten lyckobubbla som trots filmmiljonerna tycks leva ganska vardagligt i det stora huset vid havet i Malibu, vid Los Angeles. Där har Julia nyss inrett ett eget syrum. Det är där hemmets sittkuddar kommit till och klänningar till Hazel, fem och ett halvt, och faktiskt ett par byxor till maken. 

– Använder han dem? Frågade Oprah storögt i tv. 

– Jaa, sa Julia. 

Och sen fnittrade de som de väninnor de är att ”det är äkta kärlek det”, att sätta på sig fruns hemsydda långbyxor. 

Julia ville bli veterinär när hon var liten. Och som bröllopsgåva av Danny fick hon en hund, labradoren Louie enligt principen ”om en kvinna vill ha en hund, så ge henne en hund och inte en diamantring”. Dem kan hon för övrigt köpa själv. Hon är en av de allra bäst betalda stjärnorna, med en prislapp på 175 miljoner för varje film. 

Men hon filmar inte lika ofta sen barnen kom. 

Hazel och Finn som är tvillingar och fyllt fem och så Henry som fyllt tre. Och som allihop i fjol lärde sig packa själva och sova på olika ställen. För då tog Julia Roberts med sig hela familjen (utom hundarna) när hon filmade ”Lyckan, kärleken och meningen med livet” i Italien, i Indien och på Bali. 16 resväskor, 3 ungar och 1 man. – Ja, jag kan ju inte spela in en film om känslor och samtidigt lämna mitt hjärta hemma, sa Julia.

Till vardags, alltså hemma i Malibu, börjar Julias dag när Henry vaknar vid fem. 

– En dag vaknade han och sa: ”det är en vacker dag idag, mamma”. Då bara smälter man ju. 

Frukost och tandborstning, en pappa som kör ungarna till dagis, hundar som skäller och en mamma som får tid att äta frukost själv.

Ett mycket lyckligt liv, enligt egen utsago... °

I nya numret (nr 20) av amelia kan du läsa hela artikeln om Julia Roberts + intervju med författarinan Elizabeth Gilbert, vars bok, "Eat, pray, love", filmen är byggd på.

Foto: ©2010 CTMG, Inc. All Rights Reserved. .**ALL IMA

Javisst är det Tuva Novotny vi ser på bilden, hon spelar Julias svenska väninna i filmen.

Foto: IBL Bildbyrå

Som vi först såg henne, som Vivienne i Pretty Woman tillsammans med Richard Gere. De spelade även senare mot varandra i filmen Runaway Bride.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!