Josephine Bornebusch är ingen sex and the city-brutta

I sitt senaste blogginlägg funderar Jospehine över kompisrelationer och varför hon och hennes vänner hellre äter fet texmex än att måla varandras tånaglar. Vad brukar du och dina tjejkompisar göra när ni umgås? Skriv en rad i Damrummet!

Att hänga med sina tjejkompisar behöver inte innebära att man kastar  dunproppad kudde på varandra i bara underkläderna. Eller att man fnissar  konstant i tjugofyra timmar medan man kammar varandras hår. Det är heller inte obligatoriskt att gå armkrok på stan med din väninna samtidigt  som ni balanserar på 10 centimeter höga klackar.

Jospehine Bornebusch får i dag fint besök av sina tjejkompisar, och i hennes gäng har sådana här grejer aldrig inträffat. "...  att gå i höga klackar en hel dag och måla tånaglarna på mina vänner   har liksom aldrig riktigt varit min grej. Tur att mina tjejer känner mig   väl och att dom inte heller är så. Nej, ikväll blir det fet mexmat, öl och margharitas."

Läs hela blogginlägget här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!