Johanna Toftby vann Fångarna på Fortet

Blondinbella & co var ingen match för Johanna Toftby och hennes lag i Fångarna på Fortet i lördags. Johanna var coolaste tjejen någonsin i spindelcellen, enligt Agneta Sjödin! Läs hennes kommentarer om programmet.

"Jag är så stolt, så stolt över mina lagkamraters  insats! Vilka pumor va?! Mina tårar rann när Regina utmanade sig själv. Ni  ska veta att i själva verket tog detta betydligt längre tid än vad som  visades… det var enormt tufft av henne tycker jag att våga ge sig ut på  den där smala rampen. Gunde är helt underbar. Han kan peppa den mentala  bitenså man övervinner allt!"

Ni som har följt Johanna Toftbys blogg vet att hon hastigt och lustigt fick kasta sig på ett plan till Frankrike i somras. Och det blev ett äventyr utan like. Sprängda bihålor, mycket smärta, men minnen för livet. Och äntligen fick vi se resultatet på tv:n i lördags.

Johanna Toftby och hennes lag "Alfapumorna" med Regina Lund, Tintin Anderzon och Tina Leijonberg krossade allt motsånd. Vilka kvinnor! Bloggarna Blondinbella, Foki, Paow och Petra Tungården (Nätkatterna) hade inte en chans mot "tanterna", som de blev kallade.

Johanna fick gå in i skräckcellen med alla spindlar och skorpioner, och klarade det galant! Läs hennes kommentarer i bloggen.

Programmet ligger på tv4play.se några dagar till, så passa på att se det om du missade det i lördags!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!