Jill Johnsons tolkning av ”Himlen är oskyldigt blå” gör Kenneth rörd: ”Du lockade fram tårarna”

I säsongens sista avsnitt av Så mycket bättre tolkar artisterna Ted Gärdestads och hans bror Kenneths låtskatt. Jill Johnson väljer att framföra Himlen är oskyldigt blå och det skakar lätt på underläppen när vi lyssnar på hennes version av låten.

Ämnen i artikel:

tv

Låten Himlen är oskyldigt blå släpptes 1978 och blev en enorm hit i Sverige. I sista avsnittet av Så mycket bättre valde countrydrottningen Jill Johnson att framföra Ted Gärdestads hitsingel – som hans bror Kenneth skrivit.

Efter att Jill framfört låten framför en märkbart rörd Kenneth går hon fram till honom för att trösta och krama.

– Du lockade fram tårarna, säger Kenneth till Jill varpå hon säger att hon vill veta mer om låten.

– Det är en text som handlar om Ted och mig och den situation vi levde med. Det togs en negativ vändning skulle man kunna säga, och Ted började inte må så bra. Det var inte lätt att leva med Teds ångest som drabbade hela familjen om man säger så. Men du gjorde den på ett underbart, härligt, begåvat trösterikt sätt också, säger Kenneth.

Lyssna på Jill Johnsons version av Himlen är oskyldigt blå här

https://youtu.be/txYHMD54ym4?width=640&height=360&frameborder=0&allowfullscreen=allowfullscreen

Vill du se mer sånt här? Gör som 27 000 andra och gilla amelia på Facebook och Instagram!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!