Foto: IBL

Jennifer Lopez har förlovat sig – och ringen är gigantisk

Jennifer Lopez och Alex Rodriguez har förlovat sig! Här är allt vi vet om Förlovningsringen med stort F.

Artisten Jennifer Lopez och basebollstjärnan Alex Rodriguez offentliggjorde i helgen sin förlovning. Paret, som har träffats sedan februari 2017, befinner sig på semester i Bahamas. Frieriet verkar ha skett på en sandstrand, det var i alla fall vid stranden den första förlovningsbilden dök upp.

"Hon sa ja", skrev Rodriguez på Instagram.

 

Förlovningsringen, som har fått halva internet att dra låttext-skämt som "don't be fooled by the rocks that she got", är enorm. Enligt Cosmopolitan och Brandon Hill på Steve Quick Jeweler värderas diamantringen till ungefär 1.4 miljoner dollar, alltså runt 13 miljoner kronor. Han säger även att "diamanten ser ut att vara 15 karat och verkar vara färglös med högsta klarhet".

Grattis till förlovningen, J-Lo och A-rod! Enligt Jennifer Lopez Instagram ser paret ut att njuta av den första tiden som nyförlovade:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 6 nr av amelia - få rengöringsborste och hudvård. Läs mer!