Jennifer Hudsons hyllning till Prince är magisk – sjunger från hjärtat

Det har gått två dygn sedan världens befolkning fått veta att vi mist en Prince. Musikikonen och det stora popundretPrince Rogers Nelson avled i sitt hem i Paisley Park, Minnesota, under torsdagen den 21 april. – Den legendariske och ikoniske artisten Prince har dött i sitt hem i Paisley Park, meddelade en representant för stjärnan i ett pressuttalande. Samma dag som nyheten kablades ut till miljontals människor världen över så stod sångerskan Jennifer Hudson på Broadway och uppträdde i musikalen "The Color Purple". När hon och ensemblen nåddes av beskedet av Prince tragiska bortgång gjorde hon och de andra artisterna något väldigt fint för att hylla ikonen.

Prince har länge betraktats som en av världens absolut största stjärnor. Med hits som”Little Red Corvette”, ”When Doves Cry”, ”Purple Rain”, ”Kiss”, ”Sign O’ The Times” och ”Cream” trollband han en hel värld och fick miljontals människor att dansa.

Jennifer Hudsons hyllning till Prince är magisk

Många kändisar har uttryckt sin sorgpå sociala medier så som Instagram, Twitter och Facebook efter nyheten om Prince bortgång blev känd. Under torsdagen – samma dag som Prince tog sitt sista andetag – valde sångerskan Jennifer Hudson och resten av ensemblen i musikalen ”The Color Purple” att än en gångställa sig på scenen påBroadway i New York där de precis avslutat kvällens föreställning för att hylla prinsen.

Där valde de att framföra en av Prince absolut största hits som i princip alla kan – oavsett om man har koll på hans musik eller ej.

Lyssna på Jennifer Hudsons version av ”Purple Rain” – den är magisk!

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

Mest läst just nu

Prince är död – 12 anledningar att sakna honom enormt

Ikväll gråter duvorna – så minns vi Prince

Roxette slutar turnera – därför kommer vi sakna dem otroligt mycket

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!