Foto: Copyright © 2009 DW Studios L.L.C. All Rights Re

I väntan på det roliga

Man vill att det ska vara roligt, men det blir aldrig roligare än den fantastiska titeln. En miljard gästspel av kända komiker hjälper inte. Mesterton är inte nådig mot Paul Rudds nya film!

"Dinner for Schmucks"

Komedi uppklädd till tänderna som inte har någonstans att gå. Tim (Paul Rudd) blir bjuden på middag i chefens hus där alla ska ta med sig en pajas att göra sig lustig över. Han träffar Barry (Steve Carrell) som bygger genomarbetade utställningar av döda möss. Barry är Pajasernas Konung, en Prins bland Pajaser. Tim kommer lätt vinna. Men det handlar inte så mycket om middagen, mer om obekväma situationer mellan de två männen under tiden som leder fram till middagen. Man vill att det ska vara roligt, men det blir aldrig roligare än den fantastiska titeln. En miljard gästspel av kända komiker hjälper inte. Jim Carrey och Matthew Broderick gjorde det här bättre i ”Cable guy”. 

Biopremiär 15 september

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!