Helgens filmtips - Flickvänner från förr

Läs vad vår filmrecensent Samuel Mesterton tycker om romcom-filmen med snyggingen Matthew McConaughey och Jennifer Garner i huvudrollerna.

aaaa

Är Matthew McCona­u­g­hey underskattad? Efter hans senaste rulle är jag beredd att skriva under på det. Han är riktigt bra här – inga fler McConaughey-skämt från mig. I en sorts ”playboy”-version av Dickens ”En julsaga” är han ett cyniskt arsle till fotograf som sätter på allt och alla, men vaknar upp när spökversioner av gamla ex uppvaktar honom på ett bröllop. Historien har vi sett förr – men ”Flickvänner från förr” är pigg, rolig och dessutom bekymmerslös och vacker, sällsynta kvaliteter i dagens romkoms. Vore jag mer cynisk skulle jag kalla den ”äckligt söt”. Min mamma gör det lätt för sig när hon bedömer filmer: ”Det finns A-filmer och det finns B-filmer”. ”Flickvänner från förr” är inget mästerverk, men den är en A-film.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!