Här slåss Gary Oldman för Salma Hayeks kärlek – i en såpopera av Justin Bieber

Tänk dig en såpopera med bara repliker från Justin Biebers låttexter, så som exempelvis: "If I were your boyfriend, I never let you go!" eller "Baby, baby, baby, oh!". Har du föreställt dig hur det skulle kunna se ut nu? Nej, det är lättare sagt än gjort. I den här sketchen medverkar bland andra Salma Hayek, Gary Oldman och mannen bakom alltsammans, humorgeniet James Corden – och det är SÅ roligt.

Brittisk humor ligger verkligen i framkant och går hem hos de allra flesta. Den charmige britten James Corden är både komiker, skådespelare och talkshowvärd och har gjort sig känd genom bland annat ”Carpool Karaoke” från sitt program ”The Late Late Show with James Corden”. Men det är inte bara i bilar som han gör succé hos både sina kollegor och hos publiken – han är även bra på att sätta ihop roliga sketcher med Hollywoods största skådespelare.

Salma Hayek och Gary Oldman i såpopera-sketch

Förutom att James Corden själv medverkar i sketchen så har han även bjudit in några av Hollywoods riktiga storheter. Vad sägs om Salma Hayek, Gary Oldman och Ray Romano? Såpoperan handlar om tre män som alla är intresserade av samma kvinna.

Hur det hela slutar?

Titta på videon. Och njut av Justin Biebers musik – i en helt annan form.

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

LÄS MER:

Här gör skådespelerskan Melissa McCarthy succé hos Jimmy Fallon – mimar till Pocahontas

Här är David Beckham i ny kalsongreklam (vi skrattar så vi gråter!)

Här rockar tanten loss till Beatles – försök att inte le när du ser det här klippet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!