Här gör skådespelerskan Melissa McCarthy succé hos Jimmy Fallon – mimar till Pocahontas

Vem har inte stått framför spegeln i unga år och mimat till sin favoritartist? Ett klassiskt inslag hos den amerikanska talkshowvärden Jimmy Fallon är att han och hans gäster ska mima till låtar som de själva valt ut. Dock tror vi inte han hade väntat sig så tufft motstånd som i Melissa McCarthy och hennes mimteknik i Disneys "Pocahontas".

Jimmy Fallon har blivit en av USA:s mest älskvärda talkshowvärdar på bara några år. Kväll efter kväll bjuder han in allt ifrån artister till skådespelare. Några av våra svenska storstjärnor har exempelvis gästat honom, bland andra Alicia Vikander och Alexander Skarsgård.

Melissa McCarthy mimar till Pocahontas

Jimmy Fallon är känd för att ha roligt tillsammans med sina gäster. Han sitter och sjunger med dem, drar knasiga anekdoter från sist de gästade – och han gör roliga sketcher när det finns utrymme för det. För ett par dagar sedan gästade skådespelerskan och komikern Melissa McCarthy och tillsammans passade de på att utmana varandra i ett så kallat ”Lip Sync Battle”. Båda fick välja två låtar var och sedan mima och leva sig in i dessa så mycket det bara gick.

Jimmy får absolut både Melissa McCarthy och publiken att skratta. Men när det är McCarthys tur att sätta igång sista låten... då vet vi vem som vunnit hela tävlingen. Snacka om inlevelse till den klassiska Disney-låten "Colours of the wind". Håll även koll på Jimmy i bakgrunden som skrattar så mycket att han nog inte riktigt vet vad han ska ta sig till ;)

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

LÄS MER:

Här är David Beckham i ny kalsongreklam (vi skrattar så vi gråter!)

4-åriga Emma gör succé hos Ellen DeGeneres – hennes gymnastiska övningar är grymma!

Här rockar tanten loss till Beatles – försök att inte le när du ser det här klippet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!