Här gör Måns Zelmerlöw nakensuccé till publikens stora jubel

Lördagen den 14 maj står den stora Eurovision-finalen i Globen i Stockholm. Men det var under delfinal två på torsdagen som Måns Zelmerlöw rev ner stora applåder för sin nya outfit, eller ska vi säga ”Kejsarens nya kläder”?

Under torsdagens delfinal var det ännuen gång dags för våra programledare Petra Mede och Måns Zelmerlöw att ställa sig på Globens scen och presentera kvällens deltagare. Vitrysslands bidrag ”Help you fly” som framfördes av artisten Ivan var redan omtalat innan det kom till Eurovision. Artisten berättade nämligen att att han skulle uppträda naken på scenen samt ta med sig levande vargar till numret. Dock satte EBU:s regler stopp för detta då de anser att djur inte hör hemma på scenen.

Måns Zelmerlöws nakna passning till Vitryssland

Efter att Ivan framfört sitt bidrag tackade Petra Mede honom och berättade då om Ivans nakna planer som gick i stöpet. Synd bara att Måns Zelmerlöw inte riktigt hade uppfattat de reglerna när han rullade ut på scen utan en enda tråd på kroppen – med endast en gosedjursvarg framför sina mest privata delar... Fast av publikens jubel att döma hade de inget emot att Måns tänjde lite på reglerna ;)

Det är inte första gången Måns Zelmerlöw klär av sig naken, senast var det under förra året som han kastade kläderna i brittiska tidningen Gay Times – då för att öka medvetenheten om prostatacancer.

Vill du se mer sånt här? Gör som 23 000 andra ochgilla amelia på Facebook!

Mest läst just nu:

Sanna Nielsen hyllas för avklädda bilden: ”Jag önskar att ingen skämdes!”

Steffo tappar allt i ”Nyhetsmorgon” – bryter ihop när barnen börjar prutta

Nya filmen från Eurovision Song Contest – lämnar ingen oberörd

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!