Här gör Laleh succé i American Idol – snacka om gåshudsvarning

För ett par dagar sedan meddelade skivbolaget Warner Music att Laleh tillsammans med världsstjärnan Adam Lambert skrivit en låt ihop.

Under fredagen släpptes hiten "Welcome to the show" och den är verkligen så mäktig – kolla bara på deras uppträdande i "American Idol" där Laleh och Adam Lambert framför den tillsammans!

Adam Lambert slog igenom för sju år sedan i talangprogrammet och tv-succén ”American Idol” och har sedan dess uppträtt på flera av världens största arenor och har bland annat turnerat med rockbandet Queen.

Vår svenska stjärna Laleh slog igenom för elva år sedan med sitt debutalbum med samma namn. För det kammade hon hem både ”Årets artist”, ”Årets producent” och ”Årets nykomling” på 2005 års grammisgala. 

Nu har de båda slagit sina påsar och framför allt röster ihop och släppt singeln ”Welcome to the show” som de uppträdde med i tv-programmet där allting en gång började för Adam Lambert. 

 

Singeln spelades nyligen in i New York under Lamberts pågående världsturné, och Laleh medverkar som både vokalist och låtskrivare.

– Jag ville överraska mina fans med en ny, upplyftande låt under våren. Jag frågade Max Martin om han kunde hjälpa mig och han parade ihop mig med två fantastiska låtskrivare och producenter: Ali Payami, som jobbade med mig på skivan ”Ghost town” och den svenska stjärnan Laleh som även sjunger på låten. Jag känner att den här låten kommer att ge människor den styrka de behöver för att vara sig själva, säger Lambert i ett pressmeddelande.

Visst är den bra? Och visst är det coolt att Laleh nu gör dundersuccé utomlands?

 

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22 000 andra och följ amelia på Facebook!

LÄS MER:

Christinas medverkan i talangshowen får alla att tappa hakan – missa inte det här fantastiska klippet!

Här rockar tanten loss till Beatles – försök att inte le när du ser det här klippet

Miljoner har redan sett videon – se hennes mage växa medan du tittar