Här gör 12-årigen succé med ”Defying Gravity” – golvar Simon Cowell

Hon är 12 år gammal och tänker framföra en av musikalvärldens absolut svåraste låtar framför den hårda juryn i Britain's Got Talent där stenhårda Simon Cowell oftast har sista ordet. Men när hon väl öppnar munnen så får både han och de andra jurymedlemmarna en chock...

Endast tolv år gammal ger sig brittiska Beau Dermott på muskialklassikern ”Defying Gravity” från ”Wicked”.

– En svår låt, viskarjurymedlemmenAmanda Holden, innan musikengår igång.

Simon Cowell ger stående ovationer

Men med en osviklig säkerhet och minspellikt en professionell musikalskådis nockar Beau både juryn och publiken som alla reser sig upp innan sista tonen mynnat ut. Inklusive den ständigt svårimponerade Simon Cowell.

Defying Gravity skrevsförmusikalen ”Wicked” 2003, där bland andra Idina Menzel och Kristin Chenoweth medverkade, men det var först ett par år senare som låten fick ettordentligt uppsving av serien ”Glee” där den framfördes både i första säsongen 2009 och sedan i det 100:e avsnittet i seriens femte säsong. Sedan dess har musikallåten hörtspå otaliga auditions och det är lätt att förstå varför, den sätter verkligen sångaren på prov.

LÄS MER:Här är David Beckham i ny kalsongreklam (vi skrattar så vi gråter!)

Så här låter originalet med Idina och Kristin, där de framför låten på Tony Awards. Vilken är din favorit?

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

LÄS MER:

Här gör skådespelerskan Melissa McCarthy succé hos Jimmy Fallon – mimar till Pocahontas

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!