Här får Ellen DeGeneres medalj av president Obama (en väldigt rörande stund)

I natt tilldelades Ellen DeGeneres ”Presidential Medal of Freedom”, den största äran en civil person kan få. Och självklart var det väldigt känslosamt, se den fina ceremonin här!

Talkshowvärden Ellen DeGeneres är otroligt omtyckt, inte bara i USA men i hela världen. Honsprider kärlek och skratt och står upp för allas rätt att vara sig själv. För det fick hon äran att ta emot ”Presidential Medal of Freedom”, som erkänner enastående insatser för världsfreden, kultur och andra nationella intressen.

Ceremonin hölls i Vita Huset, men det började inte på bästa sätt för tv-stjärnan. Ellen hade nämligen glömt sitt ID och var nära på att inte få komma in och ta i hand med president Obama.

Som tur var löste det sig, och Ellenfick därefter ta emot medaljen av presidentBarack Obama.

”Vilken fantastiskt dag” skriver Ellen själv på sin Facebook-sida och hyllningarna till tv-stjärnan strömmar in under videon där lätt gråtmild tar emot medaljen och en stor kram från Obama.

Vi säger bara stort grattis till Ellen DeGeneres, så värd den äran! Just keep swimming <3

Vill du se mer sånt här? Gör som 27 000 andra ochgilla amelia på FacebookochInstagram!Du kanske också vill läsa:

Väntan är över! Gilmore Girls ”A year in a life”-trailern är äntligen här

Här styr Beyoncé upp ett frieri – mitt under framträdandet av ”Single Ladies”

Nu är den här! Se första klippet från ”Selmas Saga” (2016 års julkalender)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!