Här blir pensionären Erling överraskad av barnkör – hans reaktion är underbar

Killarna bakom den välkända prank- och experimentduon "Sthlm Panda" ville visa hur enkelt det är att sprida glädje i den annars tråkiga och gråa kollektivtrafiken. Och de gjorde det med bravur!

Tillsammans med en barnkör begav de sig ut i Stockholms kollektivtrafik för att skapa glädje. I ett klipp som i skrivande stund setta av 240 000 personer ser man hur en pensionär vid namn Erling får sig en riktig överraskning.

När han står och väntar på tåget kommer ett litet barn fram till honom och frågar vad han heter. När pensionären svarar "Erling" ropar barnet "kom, kom!" till sina körkompisar, som kommer springandes i rosa reflexvästar.

Sjunger namnsång för pensionären Erling

De ställer sig framför Erling och börjar sjunga en namnsång:

"Erling är här, och Edith är här. Och tänk vad roligt att Philip är här och i vårt glada gäng har vi Nova här i dag. Tänk vad roligt, vad roligt det är!"

Kort därefter skriker barnen "KRAM!" och slänger sig på Erling, som knappt verkar kunna tro sina ögon. När barnen lämnar platsen ser man världens gladaste man stå kvar, chockad och med en betydligt roligare dag i kollektivtrafiken än han hade trott.

Hur fint? Man blir alldeles varm i hjärtat.

Nu hoppas vi att fler kan följa barnens exempel och börja sprida glädje omkring sig. Särskilt när världen är lite extra grå!

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 20 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

Läs mer:

Här sjunger 92-åringen för sin döende fru – får oss att tro på evig kärlek

Barnen vill visa stöd till sin cancersjuka lärare – överraskar med fantastisk sång

Här är 14-åringen som sjunger brallan av juryn – med sin Whitney Houston-tolkning

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!