Hans version av Eltons Johns ”Tiny Dancer” får oss (och juryn i ”The Voice”) att gapa!

Han sökte till tv-programmet ”The Voice” redan för ett år sen, men då blev det avslag från Adam Levine. I år tog Nolan Neal revansch och bjöd på Elton Johns klassiker ”Tiny dancer”, och gissa vad som hände sen?

Det är modigt att söka till tv-program likt ”Idol”, ”Talang” och ”The Voice”, framför allt om du söker med en så pass klassisk låt som Elton Johns ”Tiny Dancer”, för antingen blir du hyllad för din röst och ditt modiga låtval eller blir du sågad längs med fotknölarna.

Nolan Neal valde Elton Johns ”Tiny Dancer”

Förra året bad en av jurymedlemmarna, Adam Levine att Nolan Neal skulle komma tillbaka i år – med en bättre låt än han valde sist. Sagt och gjort, Nolan kom tillbaka till ”The Voice” med Elton Johns ”Tiny Dancer” och satte den som en smäck och fick se alla de fyra jurymedlemmarna vända på sina stolar i hopp om att få coacha honom.

När det uppdagades att Nolan Neal varit där förr och fått avslag från Adam Levine insåg Adam snabbt sitt misstag och bad om att få återgälda honom och lovade att om han valde ”Team Adam” så skulle Nolan vinna hela tävlingen.

Vi förstår att alla ville ha honom för jisses vilken pipa!

Men... vem valde Nolan?

Vill du se mer sånt här? Gör som 26 000 andra ochgilla amelia på FacebookochInstagram!

Du kanske också vill läsa:

Abba gör ”comeback” – ”Vi älskar att vara med och skapa någonting nytt”

A capella-gruppens version av Leonard Cohens ”Hallelujah” ger oss gåshud

Jill Johnsons tolkning av ”Öppna din dörr” rör oss till tårar – går rakt in i våra hjärtan

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 6 nr av amelia - få rengöringsborste och hudvård. Läs mer!