Hannah lussar i tunnelbanan

För er som vill ha lite extra luciastämning, och har vägarna förbi Kungsträdgårdens tunnelbanestation i dag torsdag, kan få se Hannah Graaf som Lucia. Fyra bloggande kändisar, bland andra Brolle Jr, hjälper till att slå ett slag för kollektivtrafiken!

Här bloggar kändisarna!

Hannah Graaf

Brolle Jr

Frida Fahrman

• 

SL och de bloggande kändisarna Hannah Graaf, Frida Fahrman, Brolle och Sverre Liliequist samarbetar för att nå ut med SLs budskap ”Ett grönare Stockholm”. Från den 10 december till mitten av februari kommer SLs tunnelbaneresenärer att bjudas på bland annat konserter, modeshow och en uppvisning i friåkning i skidor.

- Det här är ett bra sätt för oss att berätta om den miljövänliga SL-trafiken och samtidigt skapa lite ljus i vinterrusningen, säger Christer Wennerholm, styrelseordförande för SL. Evenemangen är en del av SLs kampanj ”Du gör Stockholm lite grönare, SL gör resan lite trevligare”.

Hannah Graaf inleder och tjuvstartar med ett Luciatåg i tunnelbanestationen Kungsträdgården redan den 10 december tillsammans med en sextiomannakör från Stockholms Musikgymnasium. Det bjuds på glögg, pepparkakor och klassisk skönsång.

Hannah Graaf skriver i sin blogg:

"Imorgon ska jag upp på TV3 för möte med press mm. Ska vara i stan till halv åtta på morgonen… Ännu en tidig morgon, men denna tar nog priset  Kul ska det bli i alla fall, får pimpla kaffe.

Efter det ska jag till örondoktorn med William, jullunch med kollegorna på Eyeworks och sist men inte minst så ska jag vara Lucia. Om du har möjlighet så kom gärna till Kungsträdgårdens T-banestation kl. 16.30 så ska jag och min kör sjunga för dig  Jag är SL-ambassadör och slår ett slag för miljön, och med det så vill vi bjuda resenärer och dig på en trevlig stund.

Nu går ögonen i kors.

Varma kramar.
"

Under januari kommer artisten Brolle att uppträda i tunnelbanan med sitt band, och modeexperten Frida Fahrman att styla Sveriges främsta modebloggare och stå som värd för en stor modeshow.

Brolle skriver i sin blogg:

"Va duktiga ni är på att panta burkar! Fortsätt så! =)


Här en av bilderna från fotograferingen i Söndags. Denna bilden kunde ni också se i Metro stockholm idag där den används i en kampanj för SL som jag är med i. Kampanjen går ut på att tacka alla er som väljer att resa miljövänligt.
"

Sista man ut är extremskidåkaren Sverre Liliequist, en av världens främsta friåkare, i mitten av februari avslutar han med att visa den kommunala vägen till Hammarbybacken, Stockholms närmsta skidbacke. I Hammabybacken blir det sen både uppvisning och skidskola.

Hannah Graafs Luciatåg äger rum fredag 10 december, kl 16:30 i Kungsträdgårdens tunnelbanestation.

Samtliga evenemang kommer att ske under december (med start den 10/12) till mitten av februari.

Håll utkik på www.sl.se/event   för mer information om kampanjen och kommande event.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!