Grattis Karin Adelsköld!

Från potatismos till Parlamentet - så kallar hon sin blogg på amelia.se. Nu kan drömmen gå i uppfyllelse. Vi säger grattis till Karin som gör en audition till Parlamentet i dag! Följ henne live på twitter.

Följ Karin på Twitter - inspelningen börjar kl 16. 00!

Vår bloggare Karin Adelsköld gick en stand-up kurs för 1,5 år sedan. Sedan dess har drömmen varit att få komma med i humorprogrammet Parlamentet. En kvalitetsstämpel på komiker, enligt henne själv.

I onsdags fick hon glädjebeskedet – hon är inbjuden till audition. Och i dag är det dags!

– Helt otroligt. Jag trodde på sin höjd att jag kunde få komma och titta på en audition om tre år (tänkte att det här blir en en blogg som får hålla på i tio-femton år). För det är så svårt att komma med. Det är så många som vill. Det är såååååå många som vill. Och, faktiskt, jag har bara hållt på i 1,5 år, skriver hon i bloggen.

När vi ringer upp henne är hon lite småförkyld, barnen skriker efter mat och hela morgondagen är uppbokad med jobb. På fredag kastas hon in i riktig Parlamentet-uppställning med publik och allt, men utan tv-sändning.

Hur känns det?

– Det är fortfarande overkligt. Jag trodde aldrig att jag skulle få komma så här snabbt - de skulle inte ha auditions förrän i maj. Han som ringde mig sa " Jag har förstått att du verkligen vill vara med, jag har läst din blogg" Haha!

Det är lite kort varsel, audition är på fredag - hur laddar du?

– Jag har ringt runt till lite komiker och frågat efter tips, men de säger bara "ha kul och var dig själv", inte mycket till hjälp! Jag ska försöka sova mycket och träffa en sprallig kompis och spåna lite, så att man blir snabb i huvudet. Det blir nog Marika Carlsson.

Vad är det värsta som kan hända på fredag?

– Att jag börjar skratta åt de andra, alla är ju så roliga. Eller ännu värre - att jag skrattar åt mig själv!

Vi på amelia säger ett stort och stolt GRATTIS och LYCKA TILL! Nu ska du få gå och laga mat.

– Tack! Det blir faktiskt potatismos, kanske sista gången. Sen blir det nog lyxpotatis.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!