Från betongrap till "Så ska det låta"

Rigo Pencheff startade karriären i Latin Kings och fortsatte sedan med Infinite Mass. Men nu tar han ännu ett steg mot att bli folkkär i ”Så ska det låta”.
Foto: SVT

Pauline.

För många familjer är ”fredagsmys” mer synonymt med ”Så ska det låta” (SVT1, 20.00) än chips av ett speciellt märke. Och även om det nu mer är långt mellan höjdpunkterna, så är programmet fortfarande exceptionellt populärt.

I fredagens program finns faktiskt en möjlig höjdpunkt i form av Rigo Pencheff.

Rigo har ett creddigt förflutet i såväl Latin Kings som Infinite Mass och har tagit steget mot folkligheten genom att vara med i Melodifestivalen och Körslaget.

Dessutom teamar han i ”Så ska det låta” med Pauline Kamusewo som var med i årets Melodifestival.

Fler tv-tips...

Den som nu inte roas av sånglekar kan med fördel uppleva filmen ”Sideways” på TV8 som startar samtidigt. Paul Giamatti spelar den medelålderskrisande Miles som ger sig ut på en veckolångresa genom det kaliforniska vindistrikten med sin kompis Jack. Sideways är en riktig pärla och oumbärlig för den som vill försöka sig förstå medelålders män.

Den som gillar science fiction ska däremot passa på att slå på TV6 klockan 22.00 och bänka sig för ett par timmars underbart opretantiöst rymdäventyr i form av filmen ”Serenity”.

Filmen baseras på regissören och producenten Joss Whedons (Buffy the Vampire Slayer, Angel) kotlivade serie ”Firefly, men den står alldeles utmärkt på egna ben.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!