Foto: Darren Michaels / © Copyright 2008 DREAMWORKS LLC

Enkel kärlekskomedi á la 80-talet

Söt tjej faller för skolans tönt, och så lite komplikationer på det. Inga konstigheter! Och det gillar vår filmkritiker Samuel Mesterton. Läs hans recension av "I min vildaste fantasi", biopremiär på fredag!

I min vildaste fantasi (2010)

Upp med handen alla som kan bli kära i riktigt fula killar. Kirk (Jay Baruchel, lägg namnet på minnet) är en tanig, tafatt flygplatsväktare som träffar het blondin. Han kan inte fatta vilken tur han har när hon faller för honom. På riktigt, alltså – han fattar det verkligen inte. Det finns en verkligt rolig komedi här bakom den larviga fasaden. Jag är särskilt förtjust i anspråkslösheten, som påminner om komedierna från 80-talet.

De flesta filmer idag vill vara något mer, det är skönt med en rulle man bara kan koppla av med i 90 minuter. Även om den slänger in en och annan komplikation, försöker den inte vara mer än en enkel kärlekshistoria. Mjuk, söt, rolig och med hög ”se om”-faktor.

Biopremiär 18 juni

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!