Foto: Unit / © 2008 Touchstone Pictures and Jerry Bruck

En shopaholics bekännelser

Isla Fisher är oemotståndlig i den här vänliga komedin om kläder. Det är faktiskt roligt som fan, tycker recensenten Samuel Mesterton.

Gudarna ska veta att det finns många dåliga ”chick flicks”, därute. Men! ”En shopaholics bekännelser” är inte en av dem. Den är rolig som fan. Särskilt när den inte försöker vara det. Oemotståndliga Isla Fisher spelar shoppingberoende, skuldbelagd journalist som drömmer om jobb på stor modetidning, men istället får chansen att skriva finanskrönikor. Som läsarna fattar, för en gångs skull. Linda Skugge, någon? Visst finns saker att anmärka på, men jag orkar inte. Inte när stämningen är så generös, humorn så vänlig, Finlandsskämten så dråpliga – eller när Isla Fisher bjussar på oförglömliga excentriska dansnummer. Men vem är förvånad? Klart en komedi om kläder är kul. Shopping ÄR roligt. Påstå inget annat.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!