Ellen DeGeneres bjuder in Chewbacca till sin show – men vad som händer sen chockar publiken

Om du är ett äkta Star Wars-fan så fattar du nog grejen. Talkshowdrottningen Ellen DeGeneres har bjudit in den hårige men snälle besten Chewbacca till sin show för att snacka om Star Wars och vilken succé den senaste filmen har gjort världen över. Men det är inte det lättaste att förstå en typ som pratar ett helt annat språk än en själv. Då ropar Ellen på förstärkning...

Det var i dagarna som Ellen DeGeneres hade besök av Chewbacca i egen hög person. Ni vet han den stora, hårige typen som alla älskar – oavsett om man har koll på Star Wars-filmerna eller ej. Ellen hade bjudit in honom som gäst för att prata om vilken supersuccé "Star Wars: The Force Awakens" gjorde i vintras och hur mycket pengar den hade dragit in. Men knappt en minut in i intervju inser hon något. Chewbacca är inte den lättaste att göra en intervju med – då han inte snackar engelska... eller människospråk överhuvudtaget.

Istället valde hon att ta hjälp av någon som verkligen förstod Chewie och hade jobbat med honom i alla filmerna. Så när introt till Star Wars sätter igång och dörrarna bakom scenen sakta öppnas inser publiken vad som är på gång – och då vet jublet inga gränser.

Kolla noga på kvinnan i rosa när hon inser vem det är som gör entré – snacka om chocktillstånd!

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

LÄS MER:

Christinas medverkan i talangshowen får alla att tappa hakan – missa inte det här fantastiska klippet!

Här rockar tanten loss till Beatles – försök att inte le när du ser det här klippet

Nioåringen bad Bruce Springsteen signera hans skolintyg – du kan aldrig ana vad Bossen gjorde då!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!