"Djävulen bär Prada" blir musikal (vi känner på oss att det blir succé!)

Först var det bok, sedan blev det film, och nu blir det musikal! Vi kommer aldrig att tröttna på succén "Djävulen bär Prada".

Djävulen bär Prada började som en bästsäljande roman av Lauren Weisberger, inspirerad av författarens egen erfarenhet av att jobba som assistent på amerikanska magasinet Vogue. Det ryktas om att Anna Wintour, ökänd som en iskall modechef, är personen som Lauren baserade rollen Miranda Priestly på (som sedan spelades av Meryl Streep i filmen). Om det ryktet stämmer tror vi att den andra huvudrollen, Andy Sachs, som spelades av Anne Hathaway i filmen, är baserad på Lauren själv. Men, nog om teorier. Nu till den roliga nyheten: det är alltså dags för Djävulen bär Prada att bli musikal också!

Det är ingen mindre än Elton John som kommer att skriva låtarna till musikalen, och bara det gör att vi tror att den kommer bli riktigt bra (hur många gånger har vi till exempel inte sjungit med i Lejonkungens låt Circle of life eller hiten Your song?).

"Att göra om Djävulen bär Prada till en musikalteater är jättespännande. Jag är ett stort fan av både boken och filmen, och är väldigt fascinerad av modevärlden. Jag kan knappt vänta med att sätta mina musikaliska tänder i den här biten av populärkultur", sa Elton John till The Guardian.

Inget premiärdatum har satts än, men vi ser väldigt mycket fram emot denna musikal!

Vill du se mer sånt här? Gör som tusentals andra och gilla amelia på Facebook och Instagram!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!