De vann Stora Bloggpriset!

Fina bloggen Heja Abbe handlar om en liten hjärtsjuk pojke och skrivs av hans pappa. Den var bara en av flera bloggar som tog hem pris i aftonbladets blogg-gala.

Det blev en fantastisk kväll på Nalen igår, när Sveriges bästa bloggare korades. Aftonbladet TV sände live, och fotografen Eivind Vogel-Rödin dokumenterade galan i ett massivt bildspel.

Vår bloggare Karin Adelsköld var nominerad med sin och kollegan Johanna Ögrens teknikblogg Lilla Gumman. De kom tvåa i sin kategori Prylar & teknik.

– Ja, vi kom 2:a som vanligt men det var en kul gala i alla fall! säger Karin Adelsköld.

Utrikesminister Carl Bildt som tilldelades Aftonbladets hederspris för sin blogg Alla dessa dagar där han skriver:

"Synnerligen hedrad kände jag mig när jag i kväll fick Aftonbladets hederspris i samband med årets utdelning av Stora Bloggpriset på Nalen i Stockholm."

I kategorin Vardagsliv & fritid vann bloggen Heja Abbe. En fantastiskt personlig och rörande blogg. Abbes pappa beskriver innehållet:

"Abbe är världens finaste kille. En kämpe med ett medfött hjärtfel. En goding med en kromosomavvikelse i bagaget. Här följer mina minnesanteckningar från dagen då Abbe föddes och framåt."

Här är alla vinnare!

Vinnarna av Stora Bloggpriset 2009

Nöje & Kultur

365 saker

Sport

Bara ben på Glenn Hysén

Mode

Kenza

Vardagsliv & fritid

Heja Abbe

Politik & samhälle

Farmor Gun i Norrtälje

Prylar & teknik

Moderskeppet

Design & inredning

Emmas designblogg

Aftonbladets hederspris

Alla dessa dagar

Karin Adelsköld (Lilla Gumman) och Marie Andersson (bloggen Opassande). Bilden är lånad från Aftonbladet.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!