De sjunger karaoke mitt på gatan – helt ovetande om vem som står i publiken

En av årets hittills mest spelade låtar är Melodifestival-vinnaren Frans låt ”If I were sorry”. Har man inte hört den på radion eller sett honom på tv så har man troligtvis legat under en sten sedan en tid tillbaka. Här får ett gäng härliga förbipasserande testa på att sjunga låten mitt på Drottninggatan i huvudstaden. Vad de inte vet är att de kommer få vara med om en riktig överraskning i slutet av sången.

I det här klippet tar killarna från STHLM Panda upp varsin mick och börjar nynna till vinnarlåten ”If I were sorry” och bjuder samtidigt in förbipasserande att sjunga med. Många vill såklart vara med och sjunga till den fina låttexten samt visa sina talanger inför alla personer som passerar längs en av Stockholms största shoppinggator. Vad de inbjudna främlingarna inte vet är att en viss person också är sugen på att sjunga med i låten.

Gör succé med ”If I were sorry”

Fler och fler förbipasserande stannar till för att sjunga med i låten, gamla som unga, stora som små. Men så är det någon som håller sig lite i bakgrunden men som till slut vågar sig fram för att ta sig an micken. Och vem är det om inte Melodifestival-vinnaren själv, Frans Jeppsson Wall! Se det härliga klippet som får det att pirra av glädje i hela kroppen!

Lycka till i Eurovision Song Contest Frans!

Vill du se mer sånt här? Gör som 23 000 andra ochgilla amelia på Facebook!

Mest läst just nu:

Sanna Nielsen hyllas för avklädda bilden: ”Jag önskar att ingen skämdes!”

Steffo tappar allt i ”Nyhetsmorgon” – bryter ihop när barnen börjar prutta

Nya filmen från Eurovision Song Contest – lämnar ingen oberörd

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!