De 5 mest hemsökta platserna i Sverige — här besöker du dem

Tror du på andar och själar som inte passerat till andra sidan? Isåfall borde du under sommarens resor passa på att passera dessa hemsökta hus — som går att övernatta i!

Under sommaren förekommer en del resor genom landet — varför inte passa på att stanna till vid de fem mest hemsökta husen? Här besöker du dem!

1. Stenkullens värdhus,Norrköping

Ligger vid E4:an, här har spökrädda gäster flytt mitt i natten. Alla påstår sig sett samma sak: en mörkklädd man som stirrar på dem mitt i rummet.

2. Furunäsets hotell och konferens, Piteå

Ett gammalt mentalsjukhus från 1987. Där utfördes laboratoriumexpriment på patienterna med bland annat glödande järn och pateienterna satt intängda i burar. Rum 605 ryktas vara hemsökt!

3. Kumlinge tunnelbanestation, Stockholm

Kumlinge är en halvfärdig tunnelbanestation där en flicka ryktats gått på ett tomt tåg av misstag på väg hem från en fest. Efter en stund vaknar hon och alla passagerare runt henne ser märkliga ut, tåget kallas Silverpilen och flickan återsågs aldrig...

Foto: Getty Images/iStockphoto / waewkid

4. Torpa Stenhus, Borås

En pojke sägs ha drunknat i en brunn här vid 1500-talet och hemsöker nu husets salar. Besökare är överens om att ha sett en liten blek pojke vandra omkring.

5. Clarion Grand Hotell, Helsingborg

Grundas i en historia om en man som checkar in med sin älskarinna under 1920-talet, där mannens hustru får reda på det och vill göra sig av med henne, för att rädda äktenskapet. Efter detta ryktar rum 585 vara hemsökt, där gäster påstår sig knuffats ur sängen mitt i natten.

Kommer du våga dig på en natt i någon av dessa husen?

Vill du uppnå hälsa och harmoni i vardagen? Gå vår kurs med ledande experten Annette Lefterow i Yoga och Wellness! Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Foto: Getty Images/iStockphoto / EpicStockMedia

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 6 nr av amelia - få rengöringsborste och hudvård. Läs mer!