Danny Saucedo får hela ”Så mycket bättre”-gänget att släppa loss till sin tolkning av ”Ships”

Under kvällens avsnitt av ”Så mycket bättre” väljer den 30 år gamla popstjärnan Danny Saucedo att framföra en låt som släpptes av Freddie Wadlings band Blue for Two samma år som Danny föddes. Och gissa om han får de andra deltagarna att dansa?

När det är söderkisen Danny Saucedos tur att välja en låt i Freddie Wadlings låtskattkista berättar han att han valt låten ”Ships” av Freddie Wadlings band Blue for Two. Han förklarar att han varken har en realtion till Freddie eller till skepp, men lyckas ändå förklara varför han valde just den låten.

– Jag kände ju inte Freddie alls, och innan det här så visste jag inte ens vem han var, säger Danny och fortsätter:

– Jag är från Södermalm, från Bondegatan och har noll koppling till havet, båtar eller skepp förutom att jag kanske stått och harvat på någon finlandskryssning då och då. Men den enda relationen jag har med skepp är väl egentligen rymdskepp och Star Wars.

Därefter framför han ”Ships” i något tillpoppad version – och dessutom på svenska under namnet ”Skepp”. Och med sin version av låten lyckades Danny sprida otrolig glädje under Freddies hyllningsdag och fick även sina kollegor att sitta och smådansa vid bordet.

Erkänn att du gjorde det du också?! :)

Vill du se mer sånt här? Gör som 26 000 andra och gilla amelia på Facebook och Instagram!

Du kanske också vill läsa:

Jill Johnsons tolkning av ”Öppna din dörr” rör oss till tårar – går rakt in i våra hjärtan

Magnus Carlsons tårar för Freddie Wadling i "Så mycket bättre” – ”Det är så oändligt sorgligt”

A capella-gruppens version av Leonard Cohens ”Hallelujah” ger oss gåshud

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!