Dagens bästa: Se 12-åringens fantastiska audition (Obs! Gråtvarning :'))

Grace Vanderwaal är 12 år och bor i USA. I tv-programmet America's got talent gick hon upp på scenen med en ukelele och sjöng en egenkomponerad låt – och tog sig direkt till programmets live-show. Inte så konstigt ändå, eftersom hennes röst och låt är helt fantastisk!

Innan Grace tar ton berättar hon att hennes kompisar knappt vet om att hon sjunger, men det lär de snart göra. Efter hennes audition trycker nämligen jurymedlemmenHowie Mandel på "the golden buzzer", alltså en knapp som varje jurymedlem kan använda en gång under säsongen och som tar talangen direkt till live-showen där det bara finns plats för 36 tävlande.

– Fantastiskt! Grace, vet du vad jag förutspår om dig? Jag tror att du kommer bli nästa Taylor Swift, säger Simon Cowell i juryn efter framträdandet.

Röstmässigt låter GraceVanderwaal inte alls som Taylor Swift, men den senare började också sin artistkarriär tidigt.

– Detkänns som att jag bara dagdrömmer och snart kommer vakna, säger Grace mellan tårarna efter sin audition, samtidigt som konfetti regnar ner över henne och hennes familj.

– Den här tjejen är speciell, konstaterar domarna.

Och ja, vi är verkligen beredda att hålla med! Vilken supertalang!

Vill du se mer sånt här? Gör som 23 000 andra och gilla amelia på Facebook!

Mest läst just nu:

15 gånger Hillary Clinton visade våra vardagskänslor EXAKT

Christinas medverkan i talangshowen får alla att tappa hakan – missa inte det här fantastiska klippet!

11 anledningar för alla gamla hästtjejer att börja rida igen

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!