Coldplay till Sverige på lördag!

Englands och hela världens älsklingar, arenabandet Coldplay, kommer till Stockholm Stadion på lördag. Antingen är du lycklig ägare till biljetter eller så letar du febrilt på blocket.se efter ett par dyrgripar. Vi har flera tips om hur du kan gå till väga!

Har du också fallit för bandet Coldplay? Sångaren Chris Martins ljuva stämma, melankoliska melodier och pampiga arrangemang. Ett band som är erkänt roligare live än på skiva. De har redan fått strålande recensioner för sina konserter i Bergen, Norge och förväntningarna är höga inför Sverige-konserten.

Om du av någon anledning är utan biljetter, men mer än gärna vill gå på konserten imorgon på Stadion, och om du har en rejäl slant att punga upp för att få årets musikupplevelse – då är det bara att börja leta på sajterna nedan. Lycka till!

Svenska sajter:

http://www.worldticketshop.se/

http://www.biljettshop.se/

http://tradera.se

http://slutsalt.se

http://blocket.se

Internationella sajter:

www.ticketmaster.co.uk/ 

www.ticketsnow.com

www.gotickets.com/ 

Ni har väl hört storyn om låten som sångaren Chris Martin skrev till sin fru Gwyneth Paltrow när hennes far gått bort...

Vackraste Coldplay-låten Fix you!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!