Claudia Gallis bästa bloggtips!

Vår nya bloggerska Claudia Galli är produktiv som en duracellkanin och har inte planerat någon semester alls i sommar. Vi hade ändå turen att få en liten pratstund med henne om livet och bloggandet. Läs hennes bästa tips!

Vare sig man känner igen Claudia från "Svensson, Svensson", ICA-reklamerna, diverse barnprogram eller nu senast från "Let's Dance" - så delar man nog uppfattningen att hon är glad, charmig och rapp i munnen. Och den bilden stämmer väl överens med verkligheten. Vi möts på favoritcafét Saturnus i Stockholm, med kanelbullar stora som dasslock.

– Jag har inte varit i stan och fikat på jättelänge! säger Claudia.

Inte så konstigt med tanke på att hon är mitt uppe i en filminspelning utanför Göteborg, och innan dess var det full rulle med Let's Dance, där hon tog sig så långt som till en andra plats.

– Det gav mig otroligt mycket. Förutom att det var hemskt roligt och häftigt att lära sig dansa på så kort tid, så fick jag mycket positiv uppmärksamhet som har lett till roliga uppdrag för mig. Att blogga på amelia.se till exempel!

Sedan ett par veckor tillbaka är Claudia Galli alltså ny bloggare här på amelia.se och hon tar med sig många trogna läsare.

– Jag har bloggat sedan sommaren 2008. Det började med att jag var nyfiken på själva fenomenet, vem som läste vad. Först skrev jag en hundblogg där jag bara visade bilder på mina hundar, men till slut kände jag mig som en sådan där hundtant! Haha!

Hundbloggen övergick i en mer personlig variant, med tankar, funderingar, dagens outfit och lite inblickar i livet som skådespelare.

–Jag tänker att min blogg ska vara lite som en tidning, det ska finnas något för alla! Ofta försöker jag skruva till rubrikerna lite så att man ska bli nyfiken på inlägget. Det är ett bra tips!

 Hur ser din typiska läsare ut?

– Jag tror det är en tjej mellan 25-35, hon har ett eller två barn, gillar hundar eller är intresserad av skådespelaryrket. Men jag vet att jag även har yngre tjejer och äldre damer som läser.

Har du själv några favoritbloggar?

– Nej, faktiskt inte, jag är en otrogen läsare och spanar in dem som ligger   överst på blogglovin, oavsett om jag gillar dem eller inte. Jag vill gärna ha koll på topp 10! Men numera läser jag också mina bloggkollegor på amelia.se. Det känns faktiskt lite som att man har blivit en del av en familj!

Fakta: Claudia Galli

Ålder: 32


Bor
: I mitt drömhus på Lidingö, rött hus med vita knutar.

Familj: Stor och glad! Bland andra Sambon Kristoffer, (barnbarn till Lill-babs och Lasse Berghagen) och bästa vännen och systerdottern Josephine Bornebush, (ja, Claudia är en sladdis)


Motto
: Kan man lära sig dansa på 6 veckor, då klarar man det mesta!

Gör: En salig blandning av olika saker; blogg, programledare, skådespelare, entreprenör, konferencier och problemhundkonsult (pluggar just nu till hundpsykolog på distans).

Kuriosa: Är halvitalienska, men blir i princip helitalienska vid fotbolls-VM!

Claudia Gallis blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!