Brians cover av Queens hitlåt ”Somebody to love” ger oss ståpäls (wow!)

Trots att det i år har gått 25 år sedan Queens frontsångare Freddie Mercury dog – så lever deras musik fortfarande vidare. Under tisdagens ”America's got talent” uppträdde en man vid namn Brian Justin Crum med Queens låt ”Somebody to love” – och hans röst ger gåshud på armarna.

Brian Justin Crum är 28 år gammal och drömmer om att jobba som professionell artist, något han berättar för jurymedlemmarna i ”America's got talent”. Strax därpå gör han sig redo för att göra sin audition inför gamla Spice Girls-stjärnan Melanie Brown, modellen Heidi Klum, Howie Mandel och ytterst svårimponerade Simon Cowell.

Brian Justin Crum imponerar på Simon Cowell med Queens låt ”Sombody to love”

Bara ett par ord in i Queens ”Somebody to love” börjar flera i publiken hurra och jubla, och det dröjer inte länge innan resten hänger på. Även juryn är märkbart tagna och under sångens gång hör man en av jurymedlemmarna, Howie Mandel brista ut i ett ”Wow”.

Strax innan Brian Justin Crums röst tonats ut i låtens sista textrader ställer sig hela publiken upp och så även juryn. Det här är så mäktigt att ögonen tåras och håren på armarna reser sig upp. Snacka om att göra Queen rättvisa.

Vill du se mer sånt här? Gör som 24 000 andra ochgilla amelia på FacebookochInstagram!

Mest läst just nu:

7 anledningar till att Sanna Nielsen kommer äga "Allsång på Skansen"

Här överraskas Max Martin av dottern Doris, 15 – på Polarprisets bankett

Tv-besöket handlade om mobbning – men här stjäl 2-åringarna showen totalt

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!