Foto: David Giesbrecht

Berättelse som väcker många känslor

Nicole Kidman och Aaron Eckhart spelar mot varandra i en film som lockar både till skratt och gråt. En tragisk händelse som gestaltas på ett mästerligt vis.

"Rabbit hole"

Nicole Kidman har äntligen tagit kommando över sina ansiktsmuskler. Och allt man kan göra är att bestört konstatera: Varför dröjde det så länge? Visst, hon har varit fantastisk tidigare – men här når hon nya nivåer. Hon och Aaron Eckhart (också hårresande bra) är ett välbärgat förortspar som åtta månader tidigare förlorat sin fyraåring. De är som två vandrande, öppna sår som varken finner tröst hos varandra eller annorstädes. Man håller andan i några scener, torkar tårarna i andra samtidigt som man lägger av ett och annat förlösande brakskratt. Man sitter där förundrad och förkrossad och man önskar att den här sorgeprocessen aldrig ska ta slut. Ett fläckfritt litet mästerstycke!

Biopremiär 8 april

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!