"Behöver varken piskas eller bindas" – Här gör Mikael Persbrandt Carina Berg riktigt generad

Vad är Mikael Persbrandt bra på i en relation? Det var frågan Carina Berg ställde när hon satte sig i passagerarsätet bredvid den populäre skådespelaren i programmet ”Ett jobb för Berg” – svaret var inte riktigt vad hon hade väntat sig...

Det var under tisdagens premiäravsnitt av tv-programmet ”Ett jobb för Carina Berg” som programledaren fick följa med Mikael Persbrandt för att se vad han gör om dagarna. På väg ut till Mikaels gård passade Carina på att försöka lära känna honom lite bättre.

Mikael Persbrandt gör Carina Berg riktigt generad

Men den fortfarande rätt så privata skådespelaren blev genast rätt obekväm när frågan om vad han är bra på i en relation, kom på tal.

”Är det varmt här inne eller va?”, svarar Mikael snabbt och säger att han känner sig så dålig på att prata om det.

Därefter utvecklar han det hela och ger dessutom Carina svar på saker hon inte ens frågat om. Och genast blir det sådär pinsamt jobbigt som det kan bli när man inte riktigt känner varandra – och samtalet blir lite för privat.

Missade du programmet igår och just den här sekvensen så borde du kolla – och har du redan sett den? Kolla igen, Carinas ansiktsuttryck när Mikael snackar snusk är OBETALBART!

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 25 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

Mest läst just nu

12-åringen får världen att häpna med sin röst (snacka om talang!)

Så här har du aldrig hört Simon and Garfunkels "Sound of Silence" – så mycket rysningar!

Carina Berg och Christine Meltzer testar yoga efter en rejäl vinlunch (det här är såå kul!)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!