Foto: Foto: Eric Josjö/TV4.

Ann Söderlund kryper under blusen på Pernilla Wahlgren

Honville strypa Anders Timell närhan dansade förbi henne i Let´s Dance men nu är Pernilla Wahlgren glad igen och ska lära sig att stå uppa i kanal 5:s nya humorprogram. amelias Ann Söderlundkröp under blusen ochfrågadevad honskulle säga om ex-maken Emilio fick för sig att de skulle bli ihop igen, om hon har haft sex med Marcus Schenkenbergoch vilka skönhetsingrepp hon tar till för att se ut som en evig tonåring.

Hej Pernilla, vad har du för dig?

- Jag sitter och solar på brorsans veranda. Nu kommer Laila (Bagge) och frågar om jag ska ha ett glas vitt. Och det ska jag väl?

Vad skvallrar du och din svägerska om när ingen hör?

- Nu skvallrade vi precis om hovreportern Johan T Lindwall. Han är det roligaste som går i ett par skor. Han vill framhäva sig som tjenis med kungafamiljen, men dom struntar väl i hans försök att leka adlig. Människor som är komiska utan att veta om det skvallrar vi om.

När du tittar på din kropp i bikinin vad tänker du då, du som har fött fyra barn och allt!

- Nu har jag ju ingen bikini, utan en strandklänning på mig, men jag är ganska nöjd. Jag har ju tränat mycket i Let´s dance och det har ju gett resultat. Det är lättare att vara snäll mot sig själv och skratta åt skavankerna. Man kan säga att jag blivit tjockare och klokare, haha.

Vad är det taskigaste du har gjort mot din kropp?

- När jag var yngre tokbantade jag varenda gång jag skulle upp på scenen, slutade äta helt enkelt. Det hände att jag tuppade av och ofta tappade jag rösten och blev jättesjuk.

Första tanken när du röstades ut före Anders Timell i Let´s Dance?

-"Fuck, jävla fuck, fuck, Anders Timell! Jag ska aldrig mer gå på Teatergrillen" (där Anders är hovmästare).

Ryktet att du har hamnat i bingen med stelansiktet Marcus Schenkenberg, säg att det inte är sant!

- (Lång tystnad och fniss). Vi är inte ihop, nästa fråga.

Men kom igen, han är ju så tråkig och kan inte skratta för att han har sprutat in så mycket botox!

- Han är inte den roligaste människan jag har träffat, men han är roligare än vad man tror...

Vad skulle du säga om jag Emilio Ingrosso skickade ett brev och bad om en sjunde chans "för barnens skull?"

- Hahaha, "No grazie, ciao, che vediamo!"

Du har flyttat från din jättevilla till radhus. Har du dåligt med pengar?

- Nej, men jag ville bo mindre, modernare och ha sjöutsikt. Tyvärr har mitt dressingroom blivit mycket mindre, så det är svårt att få plats med alla grejer, haha.

Dyraste plagget i din garderob?

- En skinnkappa med päls, den kostade 21000. Häromdagen blev jag besatt av en Michael Kors-väska, så jag köpte en i varje färg. Men jag fick bra rabatt!

 

Du var ju på Andreas Lundstedts 40-årsfest häromdagen. Berätta nåt som vi inte vet!

- Annika Fione som var med i Alcazar förut, och Andreas har ju varit osams och inte pratat på sju år, men nu var hon kvällens överraskning. Så Tess, Annika och Fione sjöng tillsammans igen och alla grät och det var jättehärligt!

Du är ju en riktig faghag, vilka är din bästa killkompisar?

- "Faghag!" Ja, det är jag. Peter Jöback och Andreas.

Vad gör du om din dotter Bianca gör dumheter?

- Då får hon inte låna mina väskor.

Hur gör du för att vara 44 och se ut som 14?

- Jag är krämfetisch och gär värsta behandlingarna. Det finns ett naturligt sätt som går ut på att man sprutar in koldioxid under huden med en sprut. Det gör skitont, men man ser fräsch ut!

Största missuppfattningen om dig?

- Att jag är så himla superglad, käck och lycklig hela tiden. Det har tagit lång tid för mig att inse att man inte behöver vara en Svensson-familj för att vara lycklig.

Vad ska det stå på din gravsten?

- "She who died with most shoes won."

Förresten jag skickade en tårta till dig som jag gjorde häromdagen, du som ska vara så himla bra på att baka. Vågar du tårtbattla?

- Lätt! Jag skickar en bild!PS. Några timmar efter intervjun skickade Pernilla följande sms: "Din tårta vann ju måste jag erkänna, puss".

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!