amelias tjejer nominerade på Blog Awards

Det är på amelia det händer. Två av våra profiler är nominerade på årets Blog Awards, Sveriges största prisutdelning för bloggare. Rösta på Lilla gumman-tjejerna och Malin Wollin som just nu sitter och håller tummarna för en utmärkelse.

De hetaste personligheterna i blogosfären just nu är amelias egna profiler! Malin Wollin har skrivit krönikor för amelia under en lång tid. Nu är hennes blogg Fotbollsfrun nominerad i Blog Awards kategori Guldpennan tillsammans med Sanna Lundell, Annika Marklund och The Victor Report. Hon var nominerad även förra året, läs hennes inlägg om den fasansfulla upplevelsen på galan på Cirkus i Stockholm. På sin blogg skriver hon:

"Åh, vad jag vill vinna. Så om du tycker att jag förtjänar detta, rösta på mig. Om du inte tycker att jag förtjänar detta så KAN DU VÄL TÄNKA OM!"

Hos amelia.se finns alla hennes krönikor samlade här.

Dessutom är våra små gummor nominerade också. Karin Adelsköld och Johanna Ågren har bloggen Lilla Gummans Webbtips hos oss. Nu är deras teknikblogg Lillagumman.se nominerad i kategorin Årets Mest Originella blogg. Tjejerna är väldigt glada över nomineringen : 

"Vilken kul gala det kommer bli den 17:e oktober (den kommer sändas på TV400 också)!"

Gå in och rösta på dina favoriter!

Rösta här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!