amelias bloggmingel!

I torsdags anordnades ett mingel för amelias läsarbloggare. Det blev en härlig tillställning med prisutdelningar och inspirationstal. Här kommer bilderna!

Eftermiddagen bjöd på strålande solsken och Alexandra med kompisen Camilla satt och njöt på uteplatsen.

Längst till vänster står amelias, nu föredetta, webbredaktör Marie Blomgren. Till höger VD för Vulkan Förlag, Linda Skugge och amelias webbkommunikatör Veronica Robin. 

Vi delade ut årets blokpris till fyra supeduktiga bloggare. Vinnare blev angelaslista, de tre andra pristagarna blev Johanna Lundins Blogoholic. Där för att ta emot priset var hennes kompis Johanna Lundin. Livet på Landet-Lena var fin som snus när hon fick blommor och applåder. Emmy Peterssons bortabrabloggen är bosatt i Australien och kunde inte komma, men hon hade skickat en väldigt fin hälsning till alla. Grattis till er!!!

Bloggkärleken låg i luften. Här får Lena en kram. 

Ewa med ett glas rosé.

Annika får också en kram!

Vår vip-bloggerska Johanna Toftby höll ett inspirationstal och berättade att nästan alla frågor hon får handlar om hår. Men är man en fena på att både klippa kalufs och att blogga så är man!

Det bjöds på smarrigt krubb från Food for life. 

Minglet pågick till tonerna av skön jazzmusik. 

Alla fick med sig en välfylld goodiebag hem!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!